logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Effect of Incorporating Genetic Testing Results into Nutrition Counseling and Care on Dietary Intake: An Evidence Analysis Center Systematic Review—Part I

Autores

 

Katie Robinson Mary Rozga Ashley J. Vargas 

 

Abstract

 

The objective of this systematic review was to examine how incorporating genetic information into nutrition counseling and care, compared to an alternative intervention or control group, impacts dietary outcomesThis is the first of a 2-part systematic review series. Part II reports anthropometric, biochemical, and disease-specific outcomes 

 

Importancia del artículo para la Red Tecnomifood

 

El objetivo de esta revisión fue examinar cómo la incorporación de la información genética en el asesoramiento y la atención nutricional, en comparación con una intervención alternativa o un grupo de control, afecta a los resultados dietéticos. Del análisis de los estudios incluidos en la revisión no se pudieron extraer conclusiones sólidas y se resalta la necesidad de seguir colaborando profesionales de dietética y nutrigenética para priorizar qué variantes genéticas y qué mensajes nutricionales dirigidos tienen mayor potencial para los pacientes. 

Redtecnomifood