logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Krill Protein Hydrolysate Provides High Absorption Rate for All Essential Amino Acids—A Randomized Control Cross-Over Trial

Autores

 

Rebekka Thøgersen, Hanne Christine BertramMathias T. Vangsoe and Mette Hansen 

 

Abstract

 

Since the global demand for protein-containing foods is increasing, identifying new high-quality protein sources is needed. In this study, we investigated the acute postprandial bioavailability of amino acids (AAs) from a krill protein hydrolysate compared to a soy and a whey protein isolate. 

 

Resumen

 

En este ensayo se evalúa la biodisponibilidad postprandial en cuando a aminoácidos de un hidrolizado de krill en comparación a la que ofrecen el suero de leche o la soja. A través de técnicas de cromatografía líquida se determina que el krill aporta proteína más fácilmente asimilable que la soja, pero en grado menor que el suero de leche. 

Consulta el artículo
Redtecnomifood