logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Macronutrients, microbiome and precision nutrition

Autores

 

O’Grady, John; Shanahan, Fergus

 

 

Abstract

 

Precision nutrition and personalized diets are gaining popularity in nutritional science and medicine. To fully appreciate their potential benefits, a deep understanding of both macronutrients and nutrient–microbe interactions is required.

 

Resumen del artículo

 

Para que la nutrición de precisión cumpla su promesa, será necesario prestar más atención a las interacciones entre nutrientes y microbios y la producción de metabolitos. La ciencia del microbioma ha reafirmado la importancia de la fibra dietética en la salud del huésped. Los hidratos de carbono digeribles, las proteínas y las grasas también influyen en la composición y la diversidad del microbioma y, por tanto, en la respuesta microbiana a la intervención dietética.

Microbiome science has reaffirmed the importance of dietary fiber in microbial and host health. Additional macronutrients, digestible carbohydrate, protein…

Consulta el artículo
Redtecnomifood