logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Method and system for optimized foods using biomarker data and fitting models

Inventor

 

SIMPSON ERIC M [US] 

 

Número de Publicación

 

WO2020210543 (A1) 

 

Solicitante 

 

SIMPSX TECH LLC [US]

 

Abstract

 

A computer implemented method for use in conjunction with a computing device, system, network, and cloud with touch screen two dimension display or augmented/mixed reality three dimension display comprising: obtaining, analyzing and detecting user blood, saliva, hair, urine, stool, fingernail, height, weight and skin sampling analysis chemistry data, mapping the blood, saliva, hair, urine, stool … 

 

Resumen

 

Un método implementado por ordenador para su uso en conjunción con un dispositivo informático, un sistema, una red y una nube con pantalla táctil de dos dimensiones o una pantalla de realidad aumentada/mixta de tres dimensiones que comprende: la obtención, el análisis y la detección de datos químicos de análisis de sangre, saliva, cabello, orina, heces, uñas, estatura, peso y piel del usuario, el mapeo de  

Más información
Redtecnomifood